Nedeľná terina s kačacou pečeňou
Tento produkt bol ocenený STRIEBORNOU MEDAILOU na CGA PARIS 2015 (Concour Général, CGA je všeobecná poľnohospodárska súťaž, ktorá bola zahájená v roku 1870 pre predstavenie a ocenenie najlepších francúzských výrobkov a chovných zvierat. Pod záštitou ministerstva poľnohospodárstva a výživy a CENECA. Začiatky založenia CGA sa datujú už k 31.3.1843). Mäsová zmes obohatená o pekné kúsky foie gras.
Špecifikačné body
Zloženie: bravčové mäso, bravčové mäso z krku, kačacia pečeň/foie gras 20%, hydinový vývar (voda, jatočne upravená hydina, cibuľa, soľ, čierne mleté korenie), CELÉ VAJCIA, soľ, bravčová želatina, čierne mleté korenie, cukor.
Nutričné údaje na 100g:
- Energetická hodnota 1001 kJ/ 242 kcal
- Tuk 20g (z toho nasytené mastné kyseliny 9.9g)
- Sacharidy 2.2g (z toho cukry 0.6g)
- Bielkoviny 12g
- Soľ 1.5g
Detailný popis
Lucien Georgelin - poctivé mäsové teriny z vybraných francúzskych regiónov s väčšimi kúskami mäsa. Pripravované podľa tradičných rodinných receptov.
Obsah balení
- Obsah: 200 g
- Zem pôvodu: Francúzsko
- Balenie/obal: sklo
Hodnotenie produktu
Produkt zatiaľ nikto nehodnotil, buďte prvý!