Tento e-shop využívá cookies

Tento eshop používa cookies na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analyzácii správanie návštevníkov. Používaním stránok s týmto súhlasíte.

Nastavenie cookies

Vaše súkromie je dôležité. Môžete si vybrať nastavenia cookies nižšie.

Rýchla objednávka

Nedeľná terina s kačacou pečeňou

Tento produkt bol ocenený STRIEBORNOU MEDAILOU na  CGA PARIS 2015 (Concour Général, CGA je všeobecná poľnohospodárska súťaž, ktorá bola zahájená v roku 1870 pre predstavenie a ocenenie najlepších francúzských výrobkov a chovných zvierat. Pod záštitou ministerstva poľnohospodárstva a výživy a CENECA. Začiatky založenia CGA sa datujú už k 31.3.1843). Mäsová zmes obohatená o pekné kúsky foie gras.

Detailné informácie
Kód: TBLG078
-10 %
Ušetríte:
0,88 €
8,80 €
7,92 € s DPH
6,60 € bez DPH

Špecifikačné body

Zloženie: bravčové mäso, bravčové mäso z krku, kačacia pečeň/foie gras 20%, hydinový vývar (voda, jatočne upravená hydina, cibuľa, soľ, čierne mleté korenie), CELÉ VAJCIA, soľ, bravčová želatina, čierne mleté korenie, cukor.

Nutričné údaje na 100g:

  • Energetická hodnota 1001 kJ/ 242 kcal
  • Tuk 20g (z toho nasytené mastné kyseliny 9.9g)
  • Sacharidy 2.2g (z toho cukry 0.6g)
  • Bielkoviny 12g
  • Soľ 1.5g 

Detailný popis

Lucien Georgelin - poctivé mäsové teriny z vybraných francúzskych regiónov s väčšimi kúskami mäsa. Pripravované podľa tradičných rodinných receptov. 

Obsah balení

  • Obsah: 200 g
  • Zem pôvodu: Francúzsko
  • Balenie/obal: sklo