Nedeľná terina s kačacou pečeňou
Tento produkt bol ocenený STRIEBORNOU Medal na CGA PARIS 2015 (Concour Général čiže CGA je všeobecná poľnohospodárska súťaž, ktorá sa začala v roku 1870 pre predstavenie a ocenenie najlepších francúzskych výrobkov a chovných zvierat.
Pod záštitou Ministerstva poľnohospodárstva a výživy a CENECA. Počiatky založenia CGA sa datujú už k 31.3.1843). Mäsová zmes obohatená o pekné kúsky foie gras.
Špecifikačné body
- 100% francúzskej mäso
- bez konzervačných látok a umelých prísad
- bez prídavku tuku
Zloženie: Bravčové mäso, bravčové mäso z krku, husacia pečeň / foie gras 20%, hydinový vývar (voda, jatočné hydina, cibuľa, soľ, korenie), celé vajcia, soľ, bravčová želatína, korenie, cukor
Nutričné informácie v 100g:
- Energetická hodnota 1001 kJ / 242 kcal
- Tuk 20g (z toho nasýtené mastné kyseliny 9.9g)
- Sacharidy 2.2g (z toho cukry 0.6g)
- Bielkoviny 12g
- Soľ 1,5g
Detailný popis
Lucien Georgelin - poctivé mäsové teriny z vybraných francúzskych regiónov s väčšími kúskami mäsa. Pripravované podľa tradičných rodinných receptov.
Obsah balení
- Obsah: 200 g
- Krajina pôvodu: Francúzsko
- Balenie / obal: sklo
Hodnotenie produktu
Produkt zatiaľ nikto nehodnotil, buďte prvý!