Tento e-shop využívá cookies

Tento eshop používa cookies na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analyzácii správanie návštevníkov. Používaním stránok s týmto súhlasíte.

Nastavenie cookies

Vaše súkromie je dôležité. Môžete si vybrať nastavenia cookies nižšie.

Rýchla objednávka

Nedeľná terina s kačacou pečeňou

Tento produkt bol ocenený STRIEBORNOU Medal na CGA PARIS 2015 (Concour Général čiže CGA je všeobecná poľnohospodárska súťaž, ktorá sa začala v roku 1870 pre predstavenie a ocenenie najlepších francúzskych výrobkov a chovných zvierat.
Pod záštitou Ministerstva poľnohospodárstva a výživy a CENECA. Počiatky založenia CGA sa datujú už k 31.3.1843). Mäsová zmes obohatená o pekné kúsky foie gras.

Detailné informácie
Kód: LG078
5,24 € s DPH
4,37 € bez DPH
Ks

Špecifikačné body

  • 100% francúzskej mäso
  •  bez konzervačných látok a umelých prísad
  •  bez prídavku tuku

Zloženie: Bravčové mäso, bravčové mäso z krku, husacia pečeň / foie gras 20%, hydinový vývar (voda, jatočné hydina, cibuľa, soľ, korenie), celé vajcia, soľ, bravčová želatína, korenie, cukor

Nutričné informácie v 100g:

  • Energetická hodnota 1001 kJ / 242 kcal
  • Tuk 20g (z toho nasýtené mastné kyseliny 9.9g)
  • Sacharidy 2.2g (z toho cukry 0.6g)
  • Bielkoviny 12g
  • Soľ 1,5g

Detailný popis

Lucien Georgelin - poctivé mäsové teriny z vybraných francúzskych regiónov s väčšími kúskami mäsa. Pripravované podľa tradičných rodinných receptov.

Obsah balení

  • Obsah: 200 g
  • Krajina pôvodu: Francúzsko
  • Balenie / obal: sklo