Tento e-shop využívá cookies

Tento eshop používa cookies na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analyzácii správanie návštevníkov. Používaním stránok s týmto súhlasíte.

Nastavenie cookies

Vaše súkromie je dôležité. Môžete si vybrať nastavenia cookies nižšie.

Rýchla objednávka

Technika pre vinárstvo

Krásna knižka s radom farebných fotografií a obrázkov, schém a obsahuje tiež aj príklady výpočtov. Jednotlivé časti knihy umožňujú pochopiť nielen základné požiadavky na pracovné operácie vo vinárstve, ale aj princípy a funkcie opísaných strojov a zariadení.

  • KNIHA V ČESKOM JAZYKU
Detailné informácie
Kód: AGP17
7,96 € s DPH
7,24 € bez DPH

Špecifikačné body

  • Počet strán: 216
  • Rozmer: 17 x 24 x 1 cm

Detailný popis

Koncepcia knihy v jednotlivých kapitolách sleduje väčšinu pracovných operácií od príjmu hrozna, cez drvenie, lisovanie a ďalšie úpravy až k tvorbe finálneho produktu, zahŕňa aj plniace techniku a zariadenia pre spotrebiteľské i skupinové balenia.


Kniha prestavuje študijný materiál určený študentom stredných a vysokých škôl. Je dobrým podkladom aj pre vinársku prax najmä v oblasti inovácie technických zariadení, pretože poskytuje podklady pre kvalifikovanú, výpočty podloženou voľbu technického zariadenia aj jeho efektívne využívanie. Prináša zároveň veľa praktických údajov využiteľných pri návrhu technického zabezpečenia prevádzky aj pri výbere a robení techniky využiteľné v malých, stredných i veľkých vinárskych prevádzkach.


V knihe je spracované množstvo informácií z odbornej literatúry, z firemných údajov českých i zahraničných výrobcov, zo skúseností užívateľov popisovaných strojov a zariadení ale aj z vlastnej odbornej činnosti. Oblasť techniky pre vinárstvo prechádza neustály vývojom, preto nie je možné, aby kniha vyčerpávajúco postihla všetky konštrukcie popísaných strojov a zariadení vrátane ich prevádzkové problematiky.


Autori: prof. Ing. Pavel Zemánek, Ph.D., doc. Ing. Patrik Burg, Ph.D.