Technika pre vinárstvo
Krásna knižka s radom farebných fotografií a obrázkov, schém a obsahuje tiež aj príklady výpočtov. Jednotlivé časti knihy umožňujú pochopiť nielen základné požiadavky na pracovné operácie vo vinárstve, ale aj princípy a funkcie opísaných strojov a zariadení.
- KNIHA V ČESKOM JAZYKU
Špecifikačné body
- Počet strán: 216
- Rozmer: 17 x 24 x 1 cm
Detailný popis
Koncepcia knihy v jednotlivých kapitolách sleduje väčšinu pracovných operácií od príjmu hrozna, cez drvenie, lisovanie a ďalšie úpravy až k tvorbe finálneho produktu, zahŕňa aj plniace techniku a zariadenia pre spotrebiteľské i skupinové balenia.
Kniha prestavuje študijný materiál určený študentom stredných a vysokých škôl. Je dobrým podkladom aj pre vinársku prax najmä v oblasti inovácie technických zariadení, pretože poskytuje podklady pre kvalifikovanú, výpočty podloženou voľbu technického zariadenia aj jeho efektívne využívanie. Prináša zároveň veľa praktických údajov využiteľných pri návrhu technického zabezpečenia prevádzky aj pri výbere a robení techniky využiteľné v malých, stredných i veľkých vinárskych prevádzkach.
V knihe je spracované množstvo informácií z odbornej literatúry, z firemných údajov českých i zahraničných výrobcov, zo skúseností užívateľov popisovaných strojov a zariadení ale aj z vlastnej odbornej činnosti. Oblasť techniky pre vinárstvo prechádza neustály vývojom, preto nie je možné, aby kniha vyčerpávajúco postihla všetky konštrukcie popísaných strojov a zariadení vrátane ich prevádzkové problematiky.
Autori: prof. Ing. Pavel Zemánek, Ph.D., doc. Ing. Patrik Burg, Ph.D.
Alternatívne produkty
Hodnotenie produktu
Produkt zatiaľ nikto nehodnotil, buďte prvý!