Gaskonská terina s Armagnakom
Armagnac je jeden z najstarších fracúzskych destilátov typu koňak. Armagnac spolu so sušenými slivkami dodávajú tejto mäsovej zmesi nezapomenuteľnú chuť.
Špecifikačné body
- 100 % francúzske mäso
- bez konzervačných látok či umelých prísad
Zloženie: Bravčové mäso z krku, bravčové mäso, kačacie mäso, rehydratované sušené slivky z Agenu 15 % (slivky, voda), šalotka, hydinový vývar (voda, jatočne upravená hydina, cibuľa, soľ,čierne mleté korenie), bravčová pečeň, soľ, cesnak, bravčová želatína, Armagnak 0,6% (Armagnak, soľ, prírodné bravčové aróma, farbivo: karamel), čierne mleté korenie
Nutričné informacie v 100g:
- Energetická hodnota 1028kJ/ 248kcal
- Tuk 20g (z toho nasytené mastné kyseliny 7.4g)
- Sacharidy 3.2g (z toho cukry 3.1g)
- Bielkoviny 13g
- Soľ 1.4g
Detailný popis
Lucien Georgelin - poctivé mäsové teriny z vybraných francúzskych regiónov s väčšimi kúskami mäsa. Pripravované podľa tradičných rodinných receptov.
Obsah balení
- Zem pôvodu: Francúzsko
- Obsah 220 g
- Balenie/obal :sklo
Hodnotenie produktu
Produkt zatiaľ nikto nehodnotil, buďte prvý!